Elämäsi rakkaus voi löytyä be2:sta
Rekisteröidy nyt ILMAISEKSI

Tietoa be2:sta

be2 - yritys

be2 on yksi maailman johtavimmista kumppaninhakupalveluista. Meidän missiomme on yhdistää sielunkumppaneita pitkäkestoiseen parisuhteeseen.
Ensimmäisen web-sivun julkaisun jälkeen 2004, be2 kasvoi nopeasti ja nyt se tarjoaa palveluitaan yli 20 miljoonalle jäsenelle yli 30:ssä maassa, 6:lla eri mantereella. Me jatkamme kasvuamme: päivittäin 20,000 uutta jäsentä liittyy jäseneksemme ja 225 työntekijäämme 41:stä eri kansalaisuudesta, 11 eri kaupungissa ympäri maailman varmistaa sen että he tulevat löytämään elämänsä rakkauden.

Filosofiamme

Muiden ajanviettoa tarjoavien deitti-formaattien sijaan, palvelumme on rakennettu ihmisille jotka etsivät täyttävää ja kestävää ihmissuhdetta. be2 perustuu tieteelliseen analyysiin joka käyttää psykologisia, antropologisia ja sosiologisia kriteerejä etsiessään kahden persoonallisuuden yhteneväisyyksiä. Me esittelemme sinulle vain ne käyttäjät, jotka sopivat persoonallisuuteesi. Koko prosessi ajan, käyttäjä voi halutessaan pysyä tuntemattomana. Sinä päätät itse, milloin ja kenelle haluat paljastaa henkilökohtaiset tietosi.

Lupauksemme sinun turvallisuuteesi:

 1. Valvonta : be2:n asiakaspalvelu-agentit ovat vastuussa sivujemme valvonnasta ja kontrolloimisesta. Mikäli tapaat sopimatonta käytöstä sivustollamme toiselta käyttäjältä, voit raportoida tämän milloin tahansa asiakaspalveluumme.
 2. Henkilökohtaiset tiedot : Sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi ovat luottamuksellisia, emmekä missään tapauksessa luovuta näitä tietoa sivustollamme muille käyttäjille. Sinä yksin voit päättää mikäli ja kenelle haluat luovuttaa nämä tiedot.
 3. Profiilin tiedot : Me tarkastamme systemaattisesti kaikki tiedotukset ja kuvat ennen niiden julkaisemista be2:ssa. Moderaattorimme tarkastavat kaikki käyttäjien lähettämät tiedot, minkä jälkeen voidaan päättää voidaanko tieto julkaista vai joudutaanko se hylkäämään. be2 takaa että käyttäjien profiilit vastaavat yleisten ehtojen vastaavia sääntöjä.
 4. Maksun turvallisuus : be2 käyttää SSL (Secure Socket Layer) mikä on protokolla joka turvaa tietojen välittämisen Internetissä (tai muissa verkostoissa). Takaaksemme turvallisuutesi ja mukavuutesi, me käytämme turvatilauslomaketta, tarkoittaen sitä että lomakkeen sisältö on salattu (koodattu tuntemattomilla kirjainmerkeillä). Ulkopuoliset osapuolet eivät näin voi päästä käsiksi antamaasi tietoihin.
 5. Luottamisen arvoinen palvelu : be2 ei milloinkaan luo väärennettyjä profiileja lisätäkseen mahdollisia kumppaniehdokkaita, be2 ei myöskään palkkaa seuralais-palveluita nostaakseen kontaktien määrää, viestejä tai keskusteluita sivustolla.
 6. Lue lisää be2:en asiakaspalvelun suosituimmista aiheista :
  be2 suosittelee: Varo huijareita netissä
  be2: Miten voit estää petoksen
  be2 valitukset
Satisfied Users