Elämäsi rakkaus voi löytyä be2:sta
Rekisteröidy nyt ILMAISEKSI

Miksi be2 toimii

1. Kumppaniehdokkaita kumppaninhaun sijaan:
be2:n toiminnan ydin on persoonallisuustesti. Kokoamme sinun persoonaasi parhaiten yhteensopivat ehdokkaat persoonallisuustestisi tuloksiin perustuen. Esittelemme ainoastaan ne henkilöt tietokannastamme, jotka todella sopivat yhteen oman persoonasi kanssa.

2. Ilmainen testitulos ja kumppaniehdokkaiden profiilit:
Saat ilmaiseksi: persoonallisuustestisi tulokset ja kuvauksen ihannekumppanistasi, listan kumppaniehdokkaista, jotka parhaiten yhteensopivat sinun persoonallisuutesi kanssa ja pääsyn heidän profiileihinsa. Ensimmäinen yhteydenotto sinua kiinnostavien be2:n jäsenten kanssa on lisäksi täysin ilmainen.

3. Tieteellinen asiantuntemus:
Perustuen tärkeisiin tutkimustuloksiin persoonallisuuden ja ihmissuhteiden alueella, be2 kehitti persoonallisuustestin, jonka tulokset ovat oleelliset toimivan parisuhteen kannalta. Yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa be2 kokosi kyselylomakkeen, joka on helppo ja nopea täyttää.

4. Kontaktitakuu:
Takaamme, että kaikki Premium-jäsenemme ovat yhteydessä vähintään kymmenen kumppaniehdokkaansa kanssa. Mikäli et ole ollut Premium-jäsenyytesi aikana yhteydessä kymmeneen ehdokkaaseen, pidennetään jäsenyyttäsi kuluitta kunnes kymmenen kontaktia on kertynyt.

Satisfied Users