Elämäsi rakkaus voi löytyä be2:sta

Kahden aikuisen ihmisen liitto

Mielenkiinnosta keväällä 2008 kävin be2 sivuilla. En etsinyt elämänkumppania, vaan keskustelijaa itselleni. Harvakseltaan juttelin sivuilla Meilin kanssa. Melkein unohdin hänet, mutta hän jatkoi kirjoittelua. Hieman myöhemmin alkoi minunkin mielenkiintoni heräämään; millainen mies oli toisessa päässä? Rupesimme soittelemaan toisillemme, ja pian tapasimme; se oli kahden aikuisen ihmisen tapaaminen. Jatkoimme keskusteluja ja tapaamisiamme, sitä mukaan mitä työt antoivat myöten. Välimatkamme oli noin 400km tämä oli vain hidaste, ei este uuden parisuhteen alulle. Syksyllä muutin lähemmäksi häntä ja otin töistä vuoden virkavapauden. Syksyllä kohtalo iski; nyt olemme kihloissa ja hyvin rakastuneita. Suunnittelemme oman yhteisen talon ostoa, sillä tulee kalliiksi pitää yllä kahta kotia. Sukulaiset ovat hyvillänsä kummankin puolesta ja molempien lapset ovat puolestamme oikeasti onnellisia. Tämä on kahden aikuisen ihmisen liitto. Olemme kumpikin elämässä kohdanneet iloja, suruja osaamme antaa arvoa hyvälle parisuhteelle. Tästä on hyvä jatkaa elämän polkuja ja katsoa mitä se kohtalo on meille matkan varrelle järjestänyt. Toivotamme kaikille be2 käyttäjille Hyvää Uutta Vuotta 2009. Pitäkää huolta toisistanne.
 
Kirjaudu nyt ilmaiseksi!
Nainen Mies
Nainen Mies
Ole hyvä ja täydennä tietosi

Klikkaamalla yllä olevaa nappia, hyväksyt" "yleiset sopimusehdot" ja "Tietosuojan".
Satisfied Users
Lyn, Sydney, 41
I was fed up looking through thousands of unsuitable profiles on other sites. With be2 it was different. My match list was easy to use and it just sent me matches relevant to my education and interests.
Greg, Melbourne, 56
I had only been on this site a short time when I met a really lovely lady. In spite of the fact that we live several miles apart, we decided to give it a go. True love knows no boundaries!