Elämäsi rakkaus voi löytyä be2:sta

Epäilyksittä täydellisiä toisilleen

 

Epäilyksittä täydellisiä toisilleen
"Hei be2!

Tässä rakkaustarinamme pähkinänkuoressa!

Rekisteröidyin be2:n jäseneksi puhtaasta uteliaisuudenhalusta. Ei kestänyt kauaakaan kun sain jo ensimmäisen kumppaniehdotuksen ja näin hänen valokuvansa. Kuva sai minut kiinnostumaan ja lähetin hänelle sähköpostiosoitteeni. Sain heti vastauksen, jossa oli puhelinnumero. Tartuin puhelimeen ja näppäilin numeron samantien ja juttelimme puhelimessa tunnin ajan – seuraavana päivänä juttelimme peräti neljä tuntia! be2:n kautta laskettu yhteensopivuutemme oli melkein 100%. Kaksi päivää myöhemmin oli rakkaani jo luonani.

Tällä hetkellä meillä on välimatkaa n. 200 km, mutta se ei ole mikään este. Olemme viettäneet kaikki viikonloput yhdessä ja helmikuussa muutamme yhteen. Haluamme olla myös viikolla yhdessä.

Voin sanoa kaikille sinkuille: Älä luovu toivosta! be2:n avulla sinulla on tosi hyvät mahdollisuudet kohdata se oikea.

Vielä kerran kiitos koko be2:n väelle.
Terveisin, Steffi"
 
Kirjaudu nyt ilmaiseksi!
Nainen Mies
Nainen Mies
Ole hyvä ja täydennä tietosi

Klikkaamalla yllä olevaa nappia, hyväksyt" "yleiset sopimusehdot" ja "Tietosuojan".
Satisfied Users
Lyn, Sydney, 41
I was fed up looking through thousands of unsuitable profiles on other sites. With be2 it was different. My match list was easy to use and it just sent me matches relevant to my education and interests.
Greg, Melbourne, 56
I had only been on this site a short time when I met a really lovely lady. In spite of the fact that we live several miles apart, we decided to give it a go. True love knows no boundaries!