Elämäsi rakkaus voi löytyä be2:sta

Apu & Ohjeita

Useimmin esitetyt kysymykset koskien be2:n toimintaa

Mikä on ilmaista ja mistä minun täytyy maksaa?
Persoonallisuustestin tekeminen ja jäseneksi rekisteröityminen on täysin ilmaista . Saat myös ilmaisen arvion persoonallisuustestisi tuloksista ja listan sinulle parhaiten sopivista kumppaniehdokkaista.

Jos olet tyytyväinen palveluumme, voit liittyä be2:n Premium-jäseneksi. Ollessasi Premium-jäsen voit lähettää ja lukea vapaasti muotoiltuja viestejä sekä nähdä kumppaniehdokkaittesi valokuvat. Nimettömyytesi säilyy kuitenkin niin kauan kuin itse haluat. Premium-Jäsenyytesi ei uusiudu automaattisesti, ellei tuotetta ostaessa ole toisin ilmoitettu.

[Takaisin alkuun]


Voinko muuttaa vastauksiani myöhemmin?
Voit täydentää ja muuttaa joitain itsestäsi antamiasi tietoja myöhemmin, kuten "Luonne/henkilökohtaiset tiedot", "Mielipiteet" ja "Kiinnostukset" sekä "Minusta" - kohdat.
Et voi kuitenkaan muuttaa persoonallisuustestissä antamiasi vastauksia. Tämä on sen vuoksi, että persoonallisuustestimme antaa parhaimmat tulokset, kun vastauksesi ovat rehellisiä ja spontaaneja. Mikäli kuitenkin haluat muuttaa persoonallisuustestissä antamiasi vastauksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

[Takaisin alkuun]


Missä voin muuttaa tietoja hakemastani kumppanista?
Mikäli haluat muuttaa hakukriteerejäsi, kirjaudu sisään be2:een ja klikkaa "Profiilini" alta "Oma hakuni" kohtaa. "Oma hakuni" kohdassa voit tehdä haluamasi muutokset. Muistathan tallentaa tekemäsi muutokset.

[Takaisin alkuun]


Kuinka otan yhteyttä muihin be2-jäseniin?
Klikkaamalla kumppaniehdokkaittesi käyttäjätunnusta saat heidän profiilinsa näkyviin. Voit lähettää kumppaneillesi viestejä klikkaamalla "Kirjoita viesti"-painiketta be2:n palveluun rekisteröityneet henkilöt, jotka eivät kuitenkaan vielä ole Premium-jäseniä, voivat lähettää vain valmiiksi muokattuja viestejä haluamilleen kumppaniehdokkaille. Premium-jäsenet voivat lähettää ja vastaanottaa vapaasti kirjoitettuja viestejä.

[Takaisin alkuun]

 
Kirjaudu nyt ilmaiseksi!
Nainen Mies
Nainen Mies
Ole hyvä ja täydennä tietosi

Klikkaamalla yllä olevaa nappia, hyväksyt" "yleiset sopimusehdot" ja "Tietosuojan".
Satisfied Users
Lyn, Sydney, 41
I was fed up looking through thousands of unsuitable profiles on other sites. With be2 it was different. My match list was easy to use and it just sent me matches relevant to my education and interests.
Greg, Melbourne, 56
I had only been on this site a short time when I met a really lovely lady. In spite of the fact that we live several miles apart, we decided to give it a go. True love knows no boundaries!