Elämäsi rakkaus voi löytyä be2:sta
Rekisteröidy nyt ILMAISEKSI

Turku

Älä ole enää yksin – be2 auttaa sinua löytämään sinulle sopivat ihmiset

Rekisteröidy ilmaiseksi ja saa kumppaniehdotuksia Turusta

Tee persoonallisuustestimme ja opi jotain uutta itsestäsi

Löydä Se Oikea Turusta

Turku on tunnettu muustakin kuin ainoastaan sen nähtävyyksistä ja kivoista kahviloista, nimittäin sen kauniista naisista. Tilastojen mukaan, Turussa joka toinen koti-talous on kuitenkin ”sinkkutalous“. Haluaisitko löytää sinun täydellisen miehesi tai naisesi näiden sinkkujen joukosta?
Näihin tilastoihin uskoen, Turusta löytyy tuhansia sinkkuja, joista useat ovat tälläkin hetkellä etsimässä rakkautta elämäänsä. Ehkä tämä olisi myös sinunkin aikasi löytää SeOikea?
Älä siis enää ole yksi Suomen yksinasuvista, vaan kokeile be2:sta. Me esittelemme sinulle Turussa asuvat sinkut, jotka etsivät elämäänsä juuri sinun kaltaistasi persoonaa ja ihmistä elämäänsä.

Kiinnostuksien kohteiden ja luonteiden kohtaaminen – be2 Persoonallisuustesti

Emme halua sinun kuluttavan aikaasi tutustumalla ihmisiin keiden kanssa sinulla ei ole mitään yhteistä. Tästä syystä ensiaskeleesi be2:ssa on persoonallisuustesti, jonka avulla voimme vertailla sinun persoonallisuutesi piirteitä muiden jäseniemme piirteisiin. Sinun valintakriteeriesi ja persoonallisuuspiirteidesi perusteella voimme esitellä sinulle ainoastaan ne jäsenet, jotka sopivat juuri sinun persoonallisuuteesi.

Tule – Etsi – ja Löydä rakkaus – Sinä päätät

Persoonallisuustestimme auttaa sinut alkuun, esittelemällä sinulle Turussa asuvat sinkut. On kuitenkin sinusta kiinni keneen haluat ottaa yhteyttä ja kuka saa nähdä valokuvasi. Tämän lisäksi voit säilyttää anonymiteettisi niin pitkään kuin vain itse haluat.
Kun kuitenkin päätät ottaa seuraavan askeleen kumppaniehdokkaasi kanssa, me haluaisimme suositella sinulle muutamia treffi-kohteita Turussa.
Ensitapaaminen on kiva viettää yleisellä paikalla, missä on mahdollisuus keskustella. Kävely Itäisellä Rantakadulla, Aurajoen varrella kuvastaa Turun tunnelmaa. Tämä kävely-reitti antaa teille puheenaiheita Turusta ja sen viihtyvyydestä ja kauneudesta. Jatkaessanne matkaanne on valittavananne useita ravintoloita, mikäli haluatte jatkaa vesillä, on Ravintolalaiva Lulu hyvä vaihtoehto. Ravintolalaiva Lulu tarjoaa puulaivan tervantuoksuista tunnelmaa moneen lähtöön, joka on hyvä jatkumo jo alkaneelle keskustelullenne.
Eikö kuitenkaan tee mieli syödä raskaasti ensitreffeillä? Tällöin Turun Kirjakahvila on mukava rento vaihtoehto. Napatkaa kupit kahvia leivoksien kera itsepalvelutiskiltä ja etsikää paikan neljästä huoneesta kiva kotoisa nurkkaus, missä voitte jatkaa keskusteluanne mm. Taiteesta, kirjallisuudesta ja kulttuurista.
Mikäli keskustelu luistaa ja iltaa olisi kiva jatkaa pidemmällekin, miksette poikkeaisi Gigglin Marlinissa? Kiva päätös kivalle illalle tanssien ja nauraen.
Tule ja kokeile be2:sta, me esittelemme sinulle sopivat ihmiset. Tule ja Rakastu!

Satisfied Users