Elämäsi rakkaus voi löytyä be2:sta
Rekisteröidy nyt ILMAISEKSI

Se Oikea

Oletko kyllästynyt lyhyisiin parisuhteisiin, jotka eivät tunnu kestävän turhan kauaa? Treffeihin joiden aikana huomaatkin, ettei teillä oikeastaan ole mitään yhteistä mistä treffeillä voisitte keskustella?

Tuntuuko sinusta sieltä että ikävöit rinnallesi ihmistä, SitäOikeaa, kuka täydentää ja rakastaa sinua ihmisenä. Kenen kanssa normaali arjen jakaminen on hauskaa ja mieluisaa, kenen kanssa voisit rakentaa kunnon seurustelu-suhteen. Elämän on sanottu olevan ihanampaa yhdessä!

Me be2:ssa haluamme auttaa sinua toteuttamaan toiveesi, tarjoamalla sinulle jotain mitä muut kumppaninhakupalvelut eivät voi samalla tavalla tarjota:

Persoonallisuustestin, jonka avulla esittelemme sinulle sopivat
kumppaniehdokkaat.

Tietosuojan sivustollamme, saat käyttöösi profiilin, sähköpostin sekä listan
kumppaneistasi, nämä kaikki ovat vain sinun nähtävilläsi profiilisivullasi.

Anonymiteetin joka suojaa sinua niin kauan kuin vain itse haluat, näin voit
rauhassa tutustua kumppaniehdokkaisiisi ja varmistaa, että teillä todellakin on jotain yhteistä, kuten persoonallisuustesti kertoo.

Yksin eläminen voi silloin tällöin olla hyvinkin hankalaa, esimerkiksi pitkän työpäivän jälkeen yksin kotiin tuleminen voi olla hyvin masentavaa. Samoin yksin matkustaminen on sellainen asia, joka usein sittenkin jää tekemättä, vaikka ajatuksena matkustaminen on hyvä idea, ystävilläkään kun ei aina ole lomaa samaan aikaan. Miten onkaan vuodenajat, osaatko nauttia niistä täysin siemauksin, kun kaikki päivät tuntuvat olevan kovin samanlaisia?

Tämän päivän ”sinkkuelämä” ja elämäntyyli ovat hyvin hektisiä, eivätkä tämän päivän ”trendi sinkkutapahtumat” illalliset ja bileet kiinnosta kiireisen työpäivän jälkeen. Sinkkujen kohtauspaikkoja kyllä löytyy, mutta ne ovat usein suunnattu ainoastaan tietylle kohderyhmälle, joka rajoittaa sekä heidän kävijämääräänsä, että myös kaikkien ikäryhmien tavoittamista. Sen Oikean ei välttämättä kuulutkaan tähän ryhmään.

 

Se Oikea Internetin välityksellä

Internetin yleistyttyä on myös sinkut tehneet suunnanmuutoksen, nyt heidät voi myös tavoittaa Internetin välityksellä. Varsinkin Sosiaalinen Media on viime vuoden aikana saanut laajan huomion ihmisten keskuudessa. Viime vuonna Suomessa toteutetun kyselymme mukaan yli 50% prosenttia sanoi Pitävänsä uusien ihmisten tapaamisesta, sekä myönsi että hänellä olevan useita Online-ystäviä, joita hän ei koskaan ole tavannut. Samaisessa kyselyssä käyttäjämme vastasivat kysymykseen: ”Sosiaalinen verkostoituminen on hieno tapa tutustua ihmisiin, sillä sen avulla tiedän heti onko tällä henkilöllä kanssani mitään yhteistä” Jopa yli 70% käyttäjistämme sanoi tämän olevan heille tärkeä syy Sosiaalisen verkostoitumisen käyttämisessä.
Otettuasi askeleen liittyä näiden muiden sinkkujen joukkoon verkkoon, olet myös lähempänä SenOikean löytämistä. On sinusta kiinni keneen haluat ottaa yhteyttä, kenen viestiin haluat vastata ja haluatko viimeinkin treffeille tämän henkilön kanssa. Internetin maailmassa on joskin liikkeellä monenlaista sinkkua, juuri parisuhteesta eronnutta, avioliitosta eronneita, ikisinkkuja jne. Mikä tärkeintä, heistä jokainen on aloittanut etsinnän, jonka tavoitteena on löytää SeOikea ihminen kenen kanssa jakaa sekä ilot, että surut.

Anna be2:n auttaa sinua SenOikean löytämisessä

Meillä on maailmanlaajuisesti yli 17miljoonaa jäsentä, jotka luottavat sekä persoonallisuustestiimme ja toimintaamme. Tämän todistavat ympäri maailman lähetetyt useat rakkaustarinat, jotka ovat myös nähtävillä sivustollamme, missä esittelemme Suomesta parisuhteen löytäneet kumppanit. Tilastomme mukaan jopa 40% Pemium jäsenistämme on löytänyt avullamme elämänsä kumppanin.
Me haluamme löytää juuri sinulle SenOikean kumppanin. Tee ilmainen persoonallisuustestimme ja käy läpi kumppaniehdokkaasi, ehkä yksi näistä on SeOikea, joka täyttää kaikki unelmasi ja odotuksesi.

 

Satisfied Users