Elämäsi rakkaus voi löytyä be2:sta
Rekisteröidy nyt ILMAISEKSI

Persoonallisuustesti

”Buh, olen täysin kyllästynyt loputtomiin deittipalveluihin, jotka esittelevät minulle kymmeniä – jollei jopa satoja deittiehdokkaita, joiden kanssa minulla ei loppujen lopuksi ole mitään yhteistä.” Näin kertoi käyttäjä eräällä foorumilla.
Oletko sinäkin kyllästynyt, onko sinutkin esitelty ihmisille kenen kanssa sinulla ei ole mitään yhteistä, puhumattakaan mahdollisesta kumppanista tai seurustelusuhteesta.

Tässä tapauksessa olet tähän mennessä tutustunut ainoastaan Online-deitti palveluihin, mutta kumppaninhaku on sinulle vielä uusi konsepti, joka toisin nimettynä tunnetaan myös nimellä ”matchmaking”.

 

Online-deitti kohtaa kumppaninhaun

Miten nämä kaksi usein Online-palvelua eroavat toisistaan? Avainsana on persoonallisuustesti. Online-deitti palvelu esittelee sinulle ne henkilöt jotka sopivat sinun määrittelemääsi ikään, ulkonäköön, elämäntapoihin jne. Mutta näiden filtterointi saattaa koitua kohtaloksi, sillä rakkaus ei katso ulkonäköön tai ikään, mikä todella merkitsee on yhteensopivuus ja luonne, oletko samaa mieltä?
Määrittelyt eivät be2:n kumppaninhaussa ole kulmakiviä (mutta ne ovat profiilissasi myös täytätettävänä, mikäli niin haluat), näiden kriteereiden lisäksi be2 pyytää sinua rekisteröityessäsi täyttämään persoonallisuustestin, jonka avulla:

Esittelemme sinulle ne henkilöt jotka sopivat sinun persoonallisuuteesi, yhdistämällä persoonallisuustestinne tulokset ja niiden yhteensopivuuden

Esitämme sinulle yhteensopivuusindeksin, jonka avulla voit järjestää ehdokkaasi sopivuusjärjestykseen

Näiden kahden lisäksi, voi olla että kerromme sinulle jotain sinusta itsestäsi, mitä et itse vielä ole havainnut..

Persoonallisuustestimme perustuu tieteelliseen analyysiin joka käyttää psykologisia, antropologisia ja sosiologisia kriteerejä etsiessään kahden persoonallisuuden yhteneväisyyksiä. Tämä testi on pohja onnistuneelle kumppaninhaulle etsiessäsi mies- tai naisystävää.
Testin tulokset eivät ainoastaan kerro ainoastaan yhteensopivuudestasi kumppaniehdokkaidesi kanssa, vaan voit myös tutkia omia persoonallisuustestisi tuloksia profiilissasi, joiden avulla voit oppia jotain uutta itsestäsi ja ehkä kehittämään luonnettasi haluamaasi suuntaan.

Näin Persoonallisuustestimme toimii

Ensimmäinen askeleesi kumppanisi etsinnässä on testimme täyttäminen. Linkin tieteellisesti kehitettyyn persoonallisuustestiimme löydät be2 kotisivulta, voit myös suoraan aloittaa tältä sivulta. Kysymykset testissä kohdistuvat luonteesi eri osioihin. Jokaisella testin sivulla näet lyhyen selvityksen siitä, mitä tämän osion kysymykset luonteestasi tulee kertomaan. Näin analysoidaan esimerkiksi oletko enemmän tunteiden vai järjen ihminen, annatko arvoa perinteille ja oletko sosiaalinen vai enemmänkin sisäänpäin kääntyvä.
Testiä täyttäessäsi, ethän unohda että Persoonallisuustestissä ei ole oikeita tai vääriä vastauksia, ainoastaan sinulle sopivia vastauksia.
Vastattuasi kaikkiin kysymyksiin tulet päättämään rekisteröintisi antamalla joitain henkilötietoja itsestäsi. Antamasi vastaukset tulisi olla mahdollisimman tarkkoja ja rehellisiä, jotta be2 voi esitellä sinulle ne oikeat kumppaniehdokkaat. On myös tärkeää ettet kavenna hakukriteerejäsi liian tarkoiksi. Myöhemmin et voi enää muuttaa persoonallisuustestisi vastauksiasi, mutta henkilötietojasi ja ihannekumppanisi kriteerejä voit muuttaa niin usein kuin haluat profiilissasi.

Persoonallisuutesi on kaiken alku: miten kumppaninhaku toimii tämän jälkeen?

Täytettyäsi persoonallisuustestin olet päättänyt ensimmäisen askeleen elämäsi rakkauden löytämiseksi. Ilmaiseksi näet persoonallisuustestisi tulokset, sekä listan kumppaniehdokkaistasi.
Profiiliasi tullaan vertaamaan seitsemän tärkeimmän persoonallisuuskriteerin perusteella muihin be2 käyttäjien profiileihin. Kumppaniehdokkaasi profiilialueella näet millä persoonallisuusalueilla olette toisillenne yhteensopivia. Nyt voit päättää, keneen kumppaniehdokkaistasi haluat tutustua paremmin ja kenen kanssa voisit kuvitella seurustelevasi.

 

Satisfied Users