Elämäsi rakkaus voi löytyä be2:sta
Rekisteröidy nyt ILMAISEKSI

Parisuhde

Täydellinen parisuhde, kiitos ilmaisen Persoonallisuustestin

Välitön kumppaniehdokaslista

Löydä elämäsi rakkaus jo tänään be2:n avulla

Käsi sydämelle: Miltä kuulostaisi oma mainoksesi? Unelmiesi nainen etsii akateemikkoa? Enemmän kuin rakkautta ja flirttiä? Haussa elämäni nainen? Olet löytänyt oikean paikkasi be2:ssa, mikäli oikeasti etsit pitkäkestoista ja sinua täydentävää parisuhdetta ja olet saanut tarpeeksesi pinnallisesta flirttailusta, ystävyyssuhteista tai merkitsettömistä kontakti-ilmoituksista. be2:ssa tapaat ihmisiä jotka todellakin etsivät elämänsä rakkautta, kuten sinäkin ja jota he eivät vielä ole löytäneet, kenen kanssa rakentaa täydellisen parisuhteeseen.

 

Miten löytää sopiva kumppani parisuhteeseen?

Usein ei ole helppoa löytää SeOikea elämänkumppani. Kahden ihmisen ominaisuudet joiden käsitys onnesta ja rakkaudesta saattaa erota huimasti toisistaan. Tämän lisäksi toinen saattaa arvostaa enemmän sisäisiä arvoja kun toinen taas ulkonäköä. Näiden asioiden vuoksi, ihmiset jotka eivät sovi toisilleen, harvoin voivat rakentaa parisuhdetta, missä molemmat osapuolet olisivat onnellisia.

Parisuhteen lähtölaukaus

Partnerin löytäminen partnerin etsinnän sijaan – on kumppaninhakupalvelun be2:n motto. Laajan tieteellisen persoonallisuustestin avulla be2 määrittelee persoonallisuutesi piirteet, kuten myös ideaalisenkumppanisi. Tähän perustuen tulemme esittelemän sinulle mahdollisesti täydellisesti sopivat kumppanit. Voit katsella heidän profiilinsa ja valita keneen haluaisit mahdollisesti tutustua paremmin.

Kumppaninhakua onnistumistakuulla

Premium jäsenenämme takaamme sinulle vähintään 10 kumppaniehdokasta. Haluamme kumppaninhakusi onnistuvan ongelmitta ja sinun löytävän juuri sinulle sopivan elämänkumppanin. Kysymyksiin koskien parisuhdetta tai oikeaa hakutapaa löytää SeOikea ihanne mies tai nainen, auttaa henkilökuntamme sinua mielellään vastaamalla kysymyksiisi. Klikkaus yhtä monista kysymysmerkki symboleista sivustollamme, tarjoaa sinulle selityksen moniin tärkeisiin kysymyksiin koskien Online-kumppaninhakua, esimerkiksi mitä sinun tulee ottaa huomioon kun valitset valokuvan profiiliisi. Haluat tietysti esitellä itsestäsi ainoastaan hyvät puolesi, jolla myös on suuri osuus sinusta oikean kuvan saamisessa. Mikäli sivustolta saamasi tieto ei riitä ongelmasi ratkaisemisessa tai sinulla on muuta kysyttävää, on asiakaspalvelumme aina käytettävissäsi.
Premium jäsenenä sinun käytettävissäsi on myös henkilökohtainen neuvoja, joka voi auttaa sinua rakentamaan onnistuneen ja huomiota kiinnittävän profiilin. Mikäli et ole tyytyväinen saamiisi vastauksiin kumppaniehdokkailtasi, voi henkilökohtainen avustajamme kertoa, miten profiiliasi voisi muuttaa parempaan päin.

Parisuhde – aito sellainen

Usein näemme klassisia Kontakti-ilmoituksia, lausahduksia kuten ”Unelmiesi nainen etsii akateemikkoa”, ”etsin flirttiä ja rakkautta” tai ainoastaan ”Nainen etsii miestä”. Vaikuttavatko nämä ilmoitukset siltä että näiden takana on ihminen joka etsii vakavaa parisuhdetta elämäänsä? Ilmoitus ei ole kovinkaan houkutteleva. Aito ja oikea parisuhde rakennetaan täysin eri perusteille. be2:n persoonallisuustesti sisältää nämä onnistumiseen perustuvat parisuhteen perusteet. Tästä syystä olemme myös ylpeitä onnistumisprosentistamme: 40% Premium jäsenistämme löytävät be2:n avulla kumppanin, joka oikeasti sopii heille. Useat onnelliset parisuhteessa olevat be2:sta käyttäneet ovat kertoneet onnistumistarinoitaan muille käyttäjillemme. Nämä parit ovat antaneet luvan julkaista heidän tarinansa muiden käyttäjiemme luettavaksi, joskus jopa myös valokuvan kanssa. Lue onnistumistarinoitamme, harkitse jäseneksi liittymistä ja kokeile vaikka heti!

 

Satisfied Users