Elämäsi rakkaus voi löytyä be2:sta
Rekisteröidy nyt ILMAISEKSI

Kumppani

Kuten monet muutkin naiset ja miehet oletko myös sinä kokeillut etsiä deittiä Internetistä? Todennäköisesti parisuhdetta ei ole löytynyt...
Tähän voimme löytää useita syitä, esimerkiksi:

Deittisivustot esittelevät sinulle loputtoman määrän profiileja ja kontakteja…
Sinun tietämättä kenelle profiilisi tullaan sivustolla näyttämään.

Kuvasi julkaisemisen jälkeen sähköpostisi täyttää viesteistä ihmisiltä, joiden
kanssa sinulla ei ole mitään yhteistä.

Suuren treffipäätöksen tehtyäsi, paikanpäällä huomaat ettei teillä ole
mitään yhteistä.

Mikäli tunnistat nettideittisi, itsesi ja kokemuksesi, et todellakaan ole yksin!

Monet ovat olleet sinun kengissäsi. Tästä syystä “kumppaninhaku” on varteenotettava vaihtoehto, jonka avulla voit löytää enemmän kuin vain yhden illan treffiseuraa. Se on tarkoitettu niille jotka ovat kyllästyneitä turhiin sähköposteihin ja arvostavat anonymiteettiä ja ovat etsimässä sitä oikeaa kestävää parisuhdetta ja todellista rakkautta.

 

Kumppaninhaku – löydä se oikea rakkaus be2:n avulla. Liity jäseneksi jo tänään.

”Kumppaninhaku” on tarkoitettu kaikille, mutta huomioi että menetelmä eroaa normaalista deittipalvelusta.
Rekisteröityessäsi tulet täyttämään persoonallisuustestin, tämä testi antaa sinulle suuntaa siitä millainen ihanteellinen kumppanisi on. Testin jälkeen sinulle esitellään luettelo henkilöistä jotka testiin perustuen sopivat sinun luonteellesi parhaiten. Myöhemmin on sinusta kiinni haluatko oppia tuntemaan näitä ihmisiä paremmin. Mikäli näin haluat, voit esimerkiksi vapauttaa hänelle valokuvasi tai lähettää viestin, missä voit ilmaista mielenkiintosi häntä kohtaan. Voit samanaikaisesti ottaa yhteyttä myös muihin kumppaneihisi joiden persoonallisuustestin tulokset vastaavat sinun tuloksiasi – ties vaikka joku heistä olisi SeOikea kenen kanssa voisit perustaa kestävän parisuhteen.
Kumppaninhaku on ollut olemassa jo useiden vuosien ajan. Aikojen alussa sinkut osoitettiin kumppaneille perheen ja ystävien avulla, sillä he tunsivat näiden henkilöiden persoonallisuuden, samoin myös yhteensopivuuden. Näiden ”parituksien” tulokset eivät kuitenkaan aina olleet menestyneimpiä.

Kumppaninhaku – kokeile be2:sta jo tänään!

Olemme käyttäneet tätä menetelmää ja vieneet sen hieman pidemmälle perustamalla tieteellisesti kehitetyn persoonallisuusanalyysin.
Persoonallisuustestimme tekeminen on ilmaista. Jotkut käyttäjämme tekivät testin ainoastaan mielenkiinnon vuoksi, jonka jälkeen he huomasivat jäsenet joiden testitulokset olivat lähes samanlaiset. Premium jäsenyyden hankittuasi, voit myös kirjoittaa viestejä ja katella ehdokkaidesi valokuvia. Toivomme sinun antavan meille mahdollisuuden näyttää mitä testimme sinusta voi kertoa, tämän jälkeen voimme esitellä sinulle ne henkilöt jotka sopivat juuri sinun persoonallisuuteesi!

Tule ja kokeile, ehkä löydät elämäsi rakkauden be2:sta!

 

Satisfied Users